Wij delen een passie voor ieders gezondheid!
Jouw welzijn – of het nu over kleine of grote pijntjes gaat – staat bij ons centraal.

Ons advies is gegarandeerd op maat: Daarom nemen we graag de nodige tijd om naar je te luisteren, met je mee te denken en je te begeleiden naar een goed gebruik van je geneesmiddelen. Heb je weinig tijd en wens je snel en efficiënt iets op te halen, dan ben je eveneens op het juiste adres. Je kan ons bellen, mailen en in onze apotheek in Gent zelf jouw bestelling afhalen na de openingsuren in speciaal daarvoor voorziene afhaalkastjes.

De apotheek is ingericht om je te kunnen ontvangen in een frisse en rustgevende omgeving waar het aanbod duidelijk zichtbaar is en waar de togen centraal staan zodat we je op een optimale manier kunnen helpen. Wij hebben ook ons productgamma op die manier samengesteld dat je geen ingewikkelde keuzes moet maken, maar dat ze beantwoorden aan jouw specifieke noden.

Ons team heeft heel veel ervaring en kennis ter beschikking om je op een correcte, discrete en persoonlijke manier te ondersteunen in de zorg voor je gezondheid en te fungeren als jouw vertrouwenspersoon. Wij leren je graag nog beter kennen en kijken er naar uit om je in Apotheek Noord de beste zorg te geven.

Dominiek, Annelies, Ann, Anneke en Leonie.